Prva nogometna šola, kjer 100 % garantirajo, da bo vaš otrok postal Messi!*

*Ali pa bo pri 20-ih porival vozičke v Sparu. Starši navdušeni, adijo učbenik za matematiko, pozdravljene kopačke! Prva skupina messijev že začela z vadbo.

V Ljubljani je odprla vrata prva nogometna šola, kjer 100-odstotno garantirajo, da bo vaš otrok postal naslednji Lionel Messi oz. porivalec vozičkov v Sparu.

Šolo ”100 % Messi!*” vodi priznani ruski nogometni strokovnjak Oleg Nategunov, ki se je predtem ukvarjal z uvozom afriških in južnoameriških otrok v Evropo – pri tem naj bi ustvaril kar 67 naslednjih messijev!

”Starše je bilo vedno strah: kaj pa če otroku ne uspe v nogometu, zaradi treningov pa je povsem popustil v šoli? V moji nogometni šoli teh bojazni ni: garantiramo vam, da bo vaš sonček postal Lionel Messi*,” je povedal Nategunov.

Visoki cilji pa zahtevajo tudi veliko truda, zato Nategunov staršem svetuje, naj otroka izpišejo iz šole in vsa denarna sredstva vložijo v dobro športno opremo, prevoz otroka na treninge in tekme, članarino, trenerjev honorar itd.

Nogometni šoli ”100 % Messi!*” so se kot sponzorji pridružile tudi številne trgovske korporacije, ki vidijo velik potencial pri 8-letnih otrocih, ki 7x na teden brcajo fuzbal.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*