Protestniki uspešno izvedli puč, novi premier je obsojeni kriminalec!

V parlamentu po novem sedijo zanikovalci globalnega segrevanja, nasprotniki cepljenja, skorumpiranci in primitivci. Javnost razlike zaenkrat še ne opazi.

Kot so mnogi potiho pričakovali, se je včerajšnji protest proti maskam, cepljenju in okrogli Zemlji sprevrgel v nasilje, ki je svoj vrh doseglo z napadom na parlament in uspešno izvedenim pučem.

Novi slovenski premier je tako postal obsojeni kriminalec A. L., s čimer smo postali edina evropska država, kjer je bil predsednik vlade obsojen na sodišču.

Grozljiv pa je tudi pogled na novo, pučistično vlado in parlament.

Gre za skupek čudakov in moralnih izprijencev, ki niso primerni za nobeno drugo delo, zaradi uspešno izvedenega puča pa bodo sedaj odločali o življenju vseh Slovencev.

Politični analitik Peter Janšič: “Grozljivo je, da so ti ljudje prišlo na oblast ravno v času epidemije. Pričakujem, da sedaj epidemije več ne bodo vodili zdravniki in znanstveniki, ampak kriminalci, ki bodo sprejemali popolnoma nestrokovne ukrepe, izredne razmere pa bodo izkoriščali za obstanek na oblasti in okoriščanjem z uvozom medicinske robe.”

Državljani pa se žal ne bo mogli več zanašati niti na opozicijo, ki v svojem zanikovanju znanosti celo prekaša novega premiera A. L.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*