Proslava ob dnevu državnosti: je šel Pahor z izbiro garderobe predaleč?

Na socialnih omrežjih še vedno vre zaradi včerajšnje Pahorjeve obleke. Smo Slovenci preveč konzervativni? Kakšno je lahko v primeru predsednika države razmerje med opravljanjem funkcije in igranjem 16-letne dive? 10 : 90?

Del slovenske javnosti je včeraj ostal odprtih ust, ko so zagledali predsednika Boruta Pahorja ob postroju ceremonialne čete. Pahor je bil namreč obut v vojaške škornje, na sebi je imel spodnjice s patriotskim motivom – in nasmeh.

Pahor pravi, da je s svojo garderobo želel počastiti slovenske vojake, obenem pa je želel biti malce provokativen, saj na Instagramu še vedno zbira sledilce, ker želi do konca poletja prehiteti Majo Malnar, modno blogerko in eno najvidnejših slovenskih instazvezd.

Malnarjevi Pahor obenem sporoča: ”Bejbi, poglej si tale sixpack. Na vseh fotkah si ista, imaš grozne lase in bejbi, dve besedi glede tvojih ustnic. Bo. Tox. Pa še nekaj: imam večje joške od tebe. Damn!”

Ostre besede predsednika Pahorja, ki je tako očitno razglasil vojno proti Malnarjevi, kot mu to Ustava tudi dopušča.

Se za predsednika države spodobi, da postroji svoje vojake v spodnjem perilu, četudi ima telo boga vojne?

Na čigavi strani ste v instavojni?

Norakrava definitivno stoji za predsednikom. Kakšen kilometer zadaj.

Maji Malnar želimo veliko sreče. Potrebovala jo bo.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*