Prisrčno darilo Vučića: Premieru podaril Kitićevo priredbo Slakovega Čebelarja!

Privrženci Stranke nad poklonom navdušeni, na petkovem mitingu rumenih jopičev bo odmevala Plava ciganka. Črna kronika: zoper Magnifica podana obtožnica, osumljen čefurstva.

Iz radijskih sprejemnikov domoljubnih Slovencev danes odmeva nov hit!

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je namreč našemu Premieru poslal prav posebno darilo: pri glasbenemu virtuozu Miletu Kitiću je naročil priredbo znamenite slovenske narodnozabavne skladbe Čebelar, ki jo je maestro Kitić prekrstil v пчелар Миле!

Premier je nad turbofolk priredbo Slakove zimzelene melodije navdušen: ”Srbija je naša velika prijateljica, s tem poklonom pa so pokazali, da spoštujejo in cenijo našo glasbo. Turbofolk je moja najljubša zvrst glasbe odkar sem na srečanju podmladka Stranke slišal uspešnico DJ Krmaka Cijelo selo šmrče bjelo.”

Kitićevo priredbo Čebelar Mile spremlja domoljuben videospot, v katerem čebelar Mile z BMW-jem M5 lovi čebeljo družino prsatih blondink in črnolask, ki je pobegnila iz njegovega čebelnjaka (spot je primeren za otroke, saj je v njem slovenska zastava, gore in polja) .

Čebelarja Mileta so za svojega vzeli tudi Rumeni jopiči.

Ta petek naj bi tako na Prešernov trg povabili številne balkanske glasbenike, od Danijele do Cece, s čimer želijo poslati Premierovim nasprotnikom jasno sporočilo: v Sloveniji se posluša dobra glasba in ne Magnificov primitivizem.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*