Princ Harry in Meghan se finančno osvobajata! Pomagajmo!

Rasistično kuzlo sta brcnila v kraljevo rit, sedaj rabita našo pomoč. Ali lahko od tlačanov na vlaku dobiš bolezen? Katerega v mesecu ti davkoplačevalci nakažejo denar?

Kot bič po hrbtu kolonialnega sužnja je udarila novica, da princ Harry in njegova izbranka Meghan Markle zapuščata kraljevo družino!

Izbranka princa Harryja je bila že od začetka trn v peti britanske kraljice, saj ima v koži preveč melanina, zato sta se mlada zaljubljenca odločila, da gresta na svoje in se finančno osamosvojita.

Meghan naj bi po neuradnih informacijah postala prodajalka v Lidlu, princ Harry pa voznik viličarja v Amazonovem skladišču.

Mladi par je za Norokravo povedal: ”Na življenje zunaj se še navajava, zato dobre ljudi prosiva za pomoč. Niti sanjalo se nama ni, da stane registracija za Aston Martina DB11 2.500 evrov! Sedaj bolje razumeva stisko navadnih ljudi.”

Kraljeva družina, ki so ji britanski tlačani letno dolžni vsaj 80 milijonov evrov dajatev, so na Harryja in Meghan besni.

Gandi, Mandela, Kiwanuka, Mugabe sedaj pa še Meghan Markle – temnopolti ljudje iz bivših kolonij ščijejo po evropski aristokraciji, kot da je naše plemstvo kup razvajenih posrancev, katerih edini dosežek v življenju je bil, da je pravo semenčice priplavalo do jajčeca.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*