Vladno kosilo danes iz cerkniških živil

Prijazna poteza prebivalcev okolice Cerknice. Vladno kosilo bo danes sestavljeno iz poljščin in živine iz okolice pogorele tovarne Fragmat. Pol ministrske ekipe javilo bolniško. Ostala polovica ima ogromno dela in bodo danes raje na bureku.

Današnje kosilo, ki ga bodo na mizo dobili vladniki, bo prav posebno. Lokalni prebivalci so namreč premieru Šarcu pripravili prijazno darilo: košarico zelenjave in sadja z vrtov v okolici pogorelega Fragmata, ki je popolnoma neoporečna in bio.

Šarec je košarico z veseljem sprejel in jo želel predati vladnemu kuharju, vendar pa so prebivalci vztrajali, da bodo jedi pripravili oni, saj želijo izkazati hvaležnost za dobro vodenje vladnih služb ob požaru v Podskrajniku pri Cerknici.

Pečene bučke, krompir in polikloriniran dibenzo-p-dioksin

Meni bo sestavljen iz tradicionalnih slovenskih pečenih bučk, tenstanega krompirja, piščanca, ki je poginil ravno dan po požaru, vse skupaj pa bodo prijazne cerkniške žene zabelile s polikloriniranim dibenzi-p-dioksinom, ki predstavlja temelj tradicionalne francoske kuhinje.

Šarcu bodo postregli tudi z lokalno vodo in mlekom krav, ki se pasejo na lokalnih travnikih. V slogu današnjih bio-eko časov.

Dober tek Marjan in srečno!

Francoski pridelovalec polikloriniranega dibenzo-p-dioksina

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*