Prihaja ledena doba, v Kanadi se bo ohladilo na 36 stopinj!!

Želva, ki nosi na oklepu Zemljo, se pomika stran od Sonca, temperatura bo v nekaj dneh padla iz 50°C na samo 36°C! Grims: ”Kanadi pošiljamo tople odeje, snežne pluge in kurjavo!”

Zaskrbljujoče vesti iz severa ameriške celine!

Temperature na zahodu Kanade bodo ta teden strmoglavile za 14°C, kar po mnenju znanstvenikov iz prištinske univerze pomeni samo eno: človeštvo vstopa v novo ledeno dobo!

Trenutno je v Kanadi še 50°C, kar je običajna poletna temperatura, že v petek pa naj bi živo srebro zlezlo krepko pod 40°C, kar bo imelo katastrofalne posledice tako za okolje kot tudi za ljudi.

Branko Grims, vodja vladne skupine za alternativno znanost, je povedal: ”Glede situacije v Kanadi smo zelo zaskrbljeni. Kot kaže, se želva, ki na svojem oklepu nosi Zemljo, umika od Sonca, kar ima za posledico krepek padec temperatur. Kaj je privedlo želvo do tega, da se je začela premikati stran od Sonca, ne vemo, vemo pa, da so klimatološki modeli, ki smo jih razvili na katedri za fitnes na prištinski univerzi, ta dogodek napovedali.”

V duhu solidarnosti s Kanado, kjer živi številčna slovenska skupnost, bo naša država tja poslala kontejnerje s toplimi odejami, snežnimi plugi, zeliščnimi čaji, soljo za posip ulic in podpisanimi izvodi Premierove poletne uspešnice Na okopih ljubezni: v objemu Viktorja.

Mini ledena doba bo v prihodnjih dneh zajela tudi Slovenijo, saj bodo temperature padle pod 30°C, vendar se bodo nato hitro spet dvignile nazaj proti 40°C, saj bo želva del Zemlje, kjer leži Slovenija, obrnila bolj proti Soncu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*