Prihaja Boter 4!!!

Šlo bo za zadnji film velikega Coppole. Dogajanje postavljeno med prvi in drugi film. Boter 5 bodo posneli po končanju drugega tira.

Iz ZDA prihaja bombastična novica za vse filmoljube: naslednje leto bo v kinematografe prišlo četrto nadaljevanje kultnega Botra. Znanih je zgolj nekaj podrobnosti, režiser pa nam obljublja potop v nizkoten svet kriminala, prepletenega z družinskim življenjem.

Kaj vemo?

Don Vito postane župan Palerma.

Film se bo dogajal v času med prvim in drugim Botrom, ko se Vito Corleone (s pomočjo vizualnih efektov bodo ‘oživili’ Marlona Branda) vrne na Sicilijo, kjer postane župan glavnega mesta Palerma.

Kljub temu, da želi pomagati revnim Sicilijancem, ga temne sile zopet potegnejo v kriminalno podzemlje. Svojemu nezakonskemu sinu Damianu zaradi slabe vesti proda nezazidljivo parcelo, ki nato ‘čudežno’ postane zazidljiva. Nato se zaplete v kriminalno gradnjo stadiona, ki popolnoma ožame mesto.

Tokrat naj bi videli tudi temno stran Corleona, ko v enem od prizorov izkoristi stisko mlade mame in ji v zameno za –beep–tožba–

Don Vito je še vedno karizmatični ljubljenec ljudstva

Kljub temu pa je Vito med ljudmi in sodniki ter tožilci še vedno zelo priljubljen. Gledalcu se bo zazdelo, da bi lahko sredi Dunajske z bejzbol batom pretepel vrtec otrok, pa bi bil še vedno izvoljen.

V kino Boter 4 predvidoma pride spomladi 2020.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*