PREVERJAMO: ali Premierove podobice res ščitijo pred korono?

Podobice razvili znanstveniki z univerze v Prištini na predlog kolegov iz Pjongjanga. Prvi rezultati obetavni, ljudje s Premierovo sliko v roki lažje držijo socialno distanco.

Na socialnih omrežjih se je v teh dneh razširila vest, da podobice s Premierovo sliko varujejo pred okužbo s koronavirusom.

Ker je internet poln lažnih novic, ki jih širijo kapitalistični provokatorji in zahodni agenti, smo se odločili, da pri večih kredibilnih virih preverimo, ali trditev drži.

Z oddelka za marksistično mikrobiologijo univerze Priština so nam povedali, da so pri razvoju podobic sodelovali tudi njihovi strokovnjaki: ”Gre za preverjeno znanost, ki temelji na znanstvenem članku z univerze Pjongjang. Kot ste najbrž zasledili, tam nimajo niti enega primera korona virusa, saj ljudje pri sebi ves čas nosijo sličico Vodje.”

Znanstveniki so nam še razložili, kaj na molekularni ravni podoba Premiera naredi virusu: ”Ker je virus produkt kapitalistične dekadence, se ob pogledu na personifikacijo ljudske revolucije njegov krzneni proteinski plašč razpoči, nadomesti pa ga modra delovna obleka, s čimer postane proletariatu neškodljiv.”

Kot kaže, torej trditev resnično drži – Premirova podobica vas bo zavarovala pred okužbo s korono.

Podobico lahko po akcijski ceni 19,90 € naročite prek naše spletne strani, podatke o svoji kreditni kartici pošljite na naš e-naslov, nato pa nam sporočite še varnostno kodo, ki jo boste prejeli prek telefona!

Komentarji: 1 "PREVERJAMO: ali Premierove podobice res ščitijo pred korono?"

  1. bruha se mi

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*