Prepoved kopanja: e.coli pred Žusterno okužen s slano vodo!

Zopet rdeča zastava na plaži pred koprsko Žusterno. Kopalci so se navadili na e.coli, sedaj pa poročajo o okužbah s slano vodo.

Potem, ko so se prebavni trakti domačinov in turistov na slovenski Obali končno navadili na e.coli, poročamo o novih okužbah – tokrat s slano vodo.

Po poročanju policije naj bi sinoči prišlo do izlitja slane vode v morje e.colija, kar kopalcem povzroča številne težave.

Več ljudi tako poroča o prebavnih motnjah, pekočih očeh in izpuščajih na koži.

Kako je prišlo do izlitja?

Policija vir izlitja še preverja, kot kaže, pa je naj bi nekdo iz hrvaškega morja na črno črpal slano vodo in tako okužil slovensko e.coli.

Vodja sekcije civilne zaščite za varovanje e.colija: ”Točnega izvora onesnaženja še nismo locirali. Vemo le, da bo škoda tako za ekosistem kot za turizem velika, in da bo potrebnih več hektolitrov kanalizacije, da se bo vzpostavilo normalno stanje v naših vodah.”

Po izlitju kerozina tako slovenski Obali grozi nova nevarnost, občina pa še vedno ne namenja dovolj sredstev za uničenje kanalizacijskih cevi in speljavo fekalne vode v morje.

Prosimo, komentirajte – rabimo komentarje, da se bomo lahko prodali. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, pa si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*