Premieru Šarcu ukradli identiteto. Novi slovenski premier je Marjan Šarec, 32-letni nigerijski princ.

Slovenskemu premieru so sinoči ukradli identiteto. Želel je pomagati nigerijskemu princu v težavah. Šlo je za prevaro. Slovenija ima novega premiera.

Marjan Šarec naj bi sinoči prejel e-mail, kjer ga je član nigerijske kraljeve družine prosil za pomoč. V Nigeriji je namreč prišlo do puča, princ Musambe ‘Nzagowa pa je potreboval pomoč pri nakazilu osebnega premoženja v Evropo. Prek banka v Sierra Leone. Vi dobiti 10 % nakazan denar oziroma 150 million euro. Thank you, God bless you my friend!

Šarec je iz usmiljenja, malo pa tudi iz osebne koristi, princu posredoval svoje osebne podatke, nakazal pa mu je tudi zahtevano vsoto denarja.

Sledil je šok – šlo je za prevaro!

Slovenija ima novega premiera

Novi (stari) slovenski premier Marjan Šarec

Slovenija ima tako novega premiera. Gre za 32-letnega Marjan Šarca iz Lagosa v Nigeriji. Za razliko od slovenskih politikov Šarec govori štiri jezike in, za razliko od slovenskih politikov, že celo življenje dela.

Šarec je za norokravo povedal, da se bo kurz slovenske ladje nekoliko spremenil.

”Nameravam dvigniti davek na dobiček in davčno razbremeniti srednji sloj in revne. Prav tako menim, da bi moral nepremičninski davek igrati vlogo davka na luksuz – primarna domovanja morajo biti neobdavčena, vikendi na morju, stanovanja za oddajo in podobno pa mora biti obdavčeno po precej visoki davčni stopnji.”

Tudi v zunanji politiki prihaja do sprememb: Šarec zagovarja večjo integracijo evropskih držav, skupen evropskih proračun in odmik od ZDA.

Za konec je še povedal: ”Cilj moje vlade je nagrajevanje dela, solidarnost do ubogih in kaznovanje raznih managerjev, sekretarjev in ostalih mešalcev dreka.”

Zanimiv razplet zgodbe, tako Marjanu Šarcu kot državljanu X pa želimo veliko sreče.

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*