Premier udaril po cestarjih: ”A vas je spet presenetil sneg?!”

Premier zahteval zamenjavo vodstva Darsa, danes zaradi snega umrlo kar 57 ljudi, bolnišnice na robu zmogljivosti! Kaj je DARS delal pol leta?

Novo leto, ista zgodba – cestarje je zopet presenetil sneg!

Na slovenskih cestah tako vlada kaos: v prometnih nesrečah je danes umrlo kar 57 ljudi, na intenzivni negi pa se trenutno zdravi 200 Slovencev, ki so padli na spolzkih pločnikih!

Premier je zato pred eno uro zahteval glavo direktorja Darsa, ki je odgovoren za nastalo katastrofo.

Premier: ”Pol leta so vedeli, da bo snežilo. Pol leta. Naredili niso pa nič, razen da so zganjali korupcijo in zabavljali po Twitterju. Takšno neodgovorno obnašanje, kjer ljudje niso sposobni prevzeti odgovornosti za za svoje delo, za katerega jih plačujejo davkoplačevalci, se z današnjim dnem končuje.”

Po naših informacijah je direktor Darsa pred približno pol ure postal neoseba, premeščen pa naj bi bil v vasico Vukojebinsk na skrajnem severovzhodu Sibirije, kjer bo zadolžen za kidanje snega.

Premier bo vodenje Darsa začasno prevzel sam, državljani se zato nadejamo, da bo sneg v nekaj urah izginil, kot je izginil koronavirus, zatem ko je vodenje krmila epidemije prevzel Premier osebno.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*