Premier udaril po cestarjih: ”Tretji val snega, vi pa spet presenečeni?!”

Dars je vedel, da prihaja sneg, država pa zopet v kaosu, število žrtev snega raste iz ure v uro. Premier že zahteval odstop vodstva: ”Čas imate, da zabavljate po Twitterju, ljudje pa umirajo. Odstopite.”

Nov val snega, ista zgodba – cestarje je zopet presenetil sneg!

Kot ste najbrž že opazili, na slovenskih cestah vlada kaos, saj število poškodovancev zaradi snega raste iz ure v uro, vztrajno pa se veča tudi število umrlih.

Bolnišnice zaenkrat še uspejo oskrbeti vse poškodovance, so pa iz UKC Ljubljana že opozorili, da bi ob jutrišnjem žledu in poledici v bolnišnicah že lahko pričelo zmanjkovati prostora.

Premier je zato pred eno uro zahteval glavo direktorja Darsa, ki je odgovoren za nastalo katastrofo.

Premier: ”Dva tedna so vedeli, da bo snežilo. Dva tedna. Naredili niso pa nič, razen da so zganjali korupcijo in zabavljali po Twitterju. Takšno neodgovorno obnašanje, kjer ljudje niso sposobni prevzeti odgovornosti za za svoje delo, za katerega jih plačujejo davkoplačevalci, se z današnjim dnem končuje.”

Po naših informacijah je direktor Darsa pred približno pol ure postal neoseba, premeščen pa naj bi bil v vasico Severno Vukojebinsk na skrajnem severovzhodu Sibirije, kjer bo zadolžen za kidanje snega.

Premier bo vodenje Darsa začasno prevzel sam, državljani se zato nadejamo, da bo sneg v nekaj urah izginil, kot je izginil koronavirus, zatem ko je vodenje krmila epidemije prevzel Premier osebno.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*