Premier prestopil v hinduizem, od danes v veljavi kastni sistem

Družba po novem razdeljena na nevidni sloj, rajo in nedotakljive. Državljani spremembo sprejeli brez težav, bistvenih razlik zaenkrat ne opazijo.

Z vlade so danes sporočili, da je Premier včeraj doživel versko prebujenje.

V kabinetu se mu je prikazal eden od vrhovnih bogov hinduizma Šiva, ki mu je povedal, da je osmi avatar legendarnega Norca, vladarja Noriškega kraljestva, in da je prihodnost Slovenije odvisna od njega.

Premier je gromozansko breme rešitelja sprejel, v skladu z verskim prebujenjem je hinduizem razglasil za novo državno vero, nemudoma pa je uvedel tudi kastni sistem.

Slovenska družba se po novem deli na nevidni sloj (gradbeni delavci, čistilke, revni in delovne živali), rajo (1000 evrov neto) in nedotakljive (menedžerji in politiki).

Kastna pravila obnašanja bodo državljani prejeli po pošti še ta teden, po neuradnih informacijah pa bistvene razlike ne bodo opazili.

Kasta nedotakljivih bo živela izven slovenske zakonodaje in sodnega sistema, saj so že dosegli najvišjo stopnjo zavesti, raja bo morala po novem vsaj trikrat na teden častiti sveti totem pred ljubljansko Ikeo, nevidni pa bodo skrbeli, da se kolesje države vrti naprej, pri tem pa bodo morali paziti, da na cesti ne pogledajo v oči člane kaste nedotakljivih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*