Premier po gnusobnem terorističnem napadu okreva dobro, novinarja RTV že zmerjal s komunistično svinjo

Zdravniki uspešno pozdravili Premierov ego, s ”čefurji” naj bi tudi že opsoval medicinsko osebje. Vas bo nekulturno komuniciranje s predstavniki Partije po novem spravilo v keho?

Iz UKC Ljubljana so pravkar sporočili, da Premier po petkovem izprijenem terorističnem napadu na Triglavu okreva odlično.

Spomnimo: v petek so levuharski psi na naši sveti gori nekulturno komunicirali s Premierom in tovarišem komisarjem za notranjo varnost Alešem Hojsom, ob napadu sta imela pretres ega in zlom večvrednostnega kompleksa, zaradi česar so ju s helikopterjem odpeljali v dolino.

Danes pa so zdravniki sporočili dobre novice: Premierov ego naj bi bil že povsem pozdravljen, ko so mu zjutraj na TV zaslonu pokazali Dnevnik, je namreč pričel kričati: ”Svinje komunistične, drhal rdeča, podgane, crknite!”

Dr. Ibrahim Mulasalihović, ki je zdravil Premiera, je za naš radio povedal: ”Pri Premieru je šlo za hud pretres ega. K sreči smo hitro našli darovalca in izvedli uspešno transplantacijo. Na jutranji viziti me je Premier že ozmerjal s smrdljivim čefurjem, tako da bo skorajda zagotovo jutri že odpuščen iz bolnišnice.”

Ego je Premieru daroval partijski kolega Branko Grims, ki je po presaditvi postal popolnoma nov človek, na Twitterju se je opravičil za preteklo primitivno komunikacijo, v petek pa bo odpotoval v Stockholm, kjer bo z Greto Thunberg protestiral za klimo.

V Sloveniji pa se bo nizkotnem napadu obeta reforma kazenskega zakonika.

Raja ne bo smela članov Partije več gledati v oči, za kakršno koli ogovarjanje tovarišem partijcev brez predhodnega dovoljenja pa bo sledila zaporna kazen.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*