Premier: ”Pluralnost medijev je steber demokracije, pozdravljam ustanovitev Nove25TV.”

Uredniki Nove25TV obljubljajo kritično poročanje o vladi in pester program: Budget travel with Aleksandra, Šivamo z Zdravkom, Žan – lovec na dekleta …

Slovenski medijski prostor je bogatejši za novo televizijsko postajo!

S prihodom Nove25TV bomo imeli v Sloveniji že tri TV programe, kar nas po pluralnosti medijskega prostora uvršča v sam vrh Evrope, bistveno pa se bo povečala tudi pestrost programa.

Novo TV postajo je ustanovila skupina navadnih državljanov, ki je imela dovolj pristranskega poročanja režimskih medijev, kapital pa so nabrali z ulično prodajo paprikaša in golaža.

Njihov vodja in novi urednik Nove25TV, bratranec Zdravka Počivalška: ”Kritično poročanje in pluralnost mnenj sta ključni besedi našega projekta. Če Premier iz goreče sirotišnice reši otroke, ne morete predvajati izjave samo enega očividca, kot so to naredili na Novi24TV in Siolu. Gledalcem ste dolžni predstaviti opis Premierovega junaštva iz ust vseh 152-ih prič, to je ta pluralnost mnenje, ki jo zasledujemo.”

Poleg informativnega programa boste na Novi25TV lahko spremljali tudi številne avtorske oddaje.

Aleksandra Pivec bo vodila turistično oddajo za tiste s plitvimi žepi, Zdravko Počivalšek nas bo učil domače obrti, v prvi oddaji bo iz prtička in gumice izdelal antiradiacijsko obleko, ki jo bo nato po navodilih Premiera preizkusil v Černobilu itd.

Premier je obogatitev medijske ponudbe pozdravil: ”V teh sivih časih, kjer se provokatorji in tuji agenti skrivajo za vsakim drevesom, je še posebej pomembno, da imamo raznoliko medijsko pokrajino. Malo za šalo, vsekakor upam, da fantje ne bodo preveč strogi do mene. Delovno mesto dopisnika iz Sibirije je vedno na voljo.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*