Premier napovedal kolektivizacijo novinarstva!

Država bo vse medije spravila pod streho Urada za resnico (UKOM), s čimer bo Premier lažje zaščitil novinarje pred napadi tujih provokatorjev!

Vlada je sinoči sporočila težko pričakovano odločitev o kolektivizaciji novinarstva, s katero bo končno zaščitila slovenske novinarje pred vplivom provokatorskih kontrarevolucionarnih sil!

Kolektivizacija je bila sicer napovedana že ob predstavitvi prve petletke pred enim letom, vendar pa je morala Služba za državno varnost (SDV) iz novinarstva najprej odstraniti buržujski plevel, ki je preraščal temelje naše države.

Premier je v izjavi za javnost povedal: ”Vse medijske hiše in novinarje vabim v topel in varen objem države, ki vas bo zaščitila pred tujimi agenti, ki v slovenskem novinarstvu sejejo dvom v revolucijo in širijo sovraštvo do Premiera in Partije.”

V procesu kolektivizacije bodo vse slovenske medijske hiše svoje članke pred objavo poslale na Urad za resnico (UKOM), kjer bodo komisarji preverili, če so se v vsebino prikradle tujerodne ideje – novinarjem, ki so se okužili z virusom protipartijskega delovanja, bo UKOM brezplačno nudil ideološko reprogramiranje.

Kolektivizacija medijev prihaja v Slovenijo v ravno pravem času, saj SDV v medijih opaža vse več napadov na Premiera, ki jih domači izdajalci prenašajo tudi v tuje medije.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*