Premier končno odprl Hojsovo kuverto, NE BOSTE VERJELI, kaj je notri!

Hojs z voščenkami narisal Premiera, ki jezdi mavričnega črnega panterja! Odstop je bil zgolj pretveza, da bi Premier njegovo kuverto odprl pred Mahničevo.

Končana je saga o kuverti, ki jo je Premieru poslal komisar za notranje zadeve Aleš Hojs!

Po več dneh napetega čakanja smo danes izvedeli, da komisar tovariš Hojs Premieru ni poslal odstopne izjave, ampak portret našega Premier (v tehniki voščenk), ki jezdi mavričnega črnega panterja in nas varuje pred Balkanci, ženskami, ki hodijo v službo, prodajalci iz Spara, Magnificom, papežem Frančiškom in drugimi provokatorji.

Hojs je zbranim novinarjem povedal: ”Rad bi se opravičil Premieru za ves medijski cirkus okoli mojega odstopa. Resnica je, da sem samo želel vzbuditi njegovo pozornost in mu predati svojo risbo, ki sem jo narisal z ljubeznijo najbolj vdanega sovjetskega aparatčika!”

Premier, ki je znan po svoji dobroti, je tovariša komisarja Hojsa pred zbranimi novinarji nato dvignil v zrak, ga poljubil na lice in mu obljubil, da bo njegovo slikico obesil na steno svojega kabineta.

Kljub srečnemu zaključku afere ”A zna kdo odpreti kuverto?” pa se po kuloarjih ljubljanskega Kremlja šušlja, da je šlo v ozadju afere v resnici za naraščajoče rivalstvo med tovarišem komisarjem Hojsom in tovarišem sekretarjem Mahničem.

Mahnič naj bi namreč Premieru tudi narisal slikico (šlo naj bi za sonce, ki ima Premierov obraz, in z žarki sije na kmete in delavce – v tehniki vodenk), Hojs pa ga je nato s svojim manevrom prehitel in si zagotovil boljše mesto na steni za Premirovo delovno mizo.

Komentarji: 1 "Premier končno odprl Hojsovo kuverto, NE BOSTE VERJELI, kaj je notri!"

  1. Saint Pepsi | 11/07/2020 ob 13:25 | Odgovori

    Ta prekleta levičarska vlada na pomembne položaje imenuje ene same zafrustrirane umetnike brez dneva delovnih izkušenj v privatnem sektorju.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*