Premier držal obljubo, cepljene že kot 80 % populacije …

… mačk! Slovenija na dobri poti do popolne zmage nad mačjo kugo! Večina mačk se je za cepljenje odločila zaradi izjemne vladne promocije, ki je poudarjala solidarnost do starejših in bolnih muck. Zahvaljujoč Premieru se življenje muc vrača v stare tirnice.

Jelko Kacin, vladni koordinator za koordinacijo davkoplačevalskega denarja, je danes sporočil vzpodbudno vest glede cepljenja.

Kljub svarilom razrednih sovražnikov in provokatorjev pred porazno vladno kampanjo cepljenja, se je do sedaj proti mačji kugi, mačjemu nahodu in herpesvirusu cepilo že prek 80 odstotkov muck in muckov!

Še več: kot kažejo vladni podatki, je Slovenija po odstotku precepljene populacije celo prva na svetu!

Kacin: ”Kljub začetni skepsi številnih muckov je Premier z racionalno in sočutno nacionalno kampanjo uspel prepričati mačke, da se cepijo. Za razliko od drugih evropskih držav, kjer so cepljenje promovirali polpismeni in nesposobni vladni aparatčiki, je Premier to nalogo delegiral apolitičnim strokovnjakom, ki so z dejstvi in empatijo uspeli prepričati mačke, da je odločitev za cepljenje prava.”

V številnih zahodnih državah se soočajo s problematiko naraščanja egoizma in kretenizma, ki ju še dodatno podžigajo nesposobne vlade in zdravniške organizacije, Facebook strokovnjaki in Instagram idioti, rezultat pa je nizka precepljenost populacije, posledice česar bodo čutile predvsem mačke z oslabljenim imunskim sistemom.

Zahvaljujoč Premieru je Slovenija edina država, kjer je znanost premagala ignoranco, zato pa bomo jesenski val mačje kuge v Sloveniji pričakali precej bolj mirno kot v drugih država sveta.

Po vinjetah za 55 evrov in gorivu po manj kot evro na liter je to že tretja napoved Premiera, ki se je uresničila.

Komentarji: 1 "Premier držal obljubo, cepljene že kot 80 % populacije …"

  1. Slava nam, da živimo pod njegovim toplim objemom!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*