Prejemnika socialne pomoči zasačili v trgovini: kupil ta drag sekret papir!

Kupci poklicali policijo, ki je moškega že prijela. Država mora nujno kupiti drone, najeti detektive in vstaviti čipe v revne, da se prepreči nesmotrno porabo davkoplačevalskega denarja.

Danes zjutraj se je v Mariboru odvijala prava drama!

V Intersparu so namreč kupci zasačili moškega, prejemnika socialne pomoči, ki je imel v svojem nakupovalnem vozičku Palomin toaletni papir!

Nemudoma so poklicali policijo, ki je moškega prijela, vendar so ga morali nato izpustiti, saj naša država ne izvaja nadzora nad porabo denarja ljudi, ki prejemajo socialno pomoč.

Potrošnik Milan, ki je prvi posredoval, je za naš radio povedal: ”Skoraj me je kap! Pogledam v voziček tega človeka in notri zagledam Palomo namesto S-budgeta! Moškega sem podrl na tla, partnerka pa je nato poklicala policijo. Groza me je!”

Na ministrstvu za socialo in promocijo revščine so nam povedali, da so z incidentom seznanjeni: ”Minister je trenutno v šoku. Nekaj pa je gotovo: vzpostaviti moramo sistem, s katerim bomo nadzorovali revne. Tovrstno preseravanje z davkoplačevalskim denarjem je nedopustno.”

Kot kaže, so torej časi, kjer so revni jedli Rio Mare namesto paštete s pretečenim rokom, mimo.

Neuradno naj bi predlog ministrstva vsakemu prejemniku socialne pomoči določil enega paznika, ki ga bo spremljal po nakupih, pomagali bi si tudi z droni, revne pa bodo čipirali kot krave in tako v njihovih želodcih direktno nadzorovali, kaj kupujejo.

S tem bo država preprečila nesmotrno rabo našega denarja,

Komentarji: 2 "Prejemnika socialne pomoči zasačili v trgovini: kupil ta drag sekret papir!"

  1. Saint Pepsi | 07/02/2020 ob 10:11 | Odgovori

    Ta potrošnik Milan je resnični narodni heroj in zadnja luč slovenstva.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*