Predstavljamo najmlajšo milijarderko na svetu!

Alexandra Andersen je prišla do bogastva s trdim delom, zagnanostjo, pridnostjo, delavnostjo in iznajdljivostjo svojega praprapradedija.

Lepa, pametna in bogata – vse to je 23-letna Norvežanka Alexandra Andersen, najmlajša milijarderka na svetu, ki ima pod palcem, kar 1,4 milijarde dolarjev!

In medtem ko ste vi pri 23-ih letih živeli pri mami in pijanskemu očetu, kelnarili v zakotnem baru in bili družbeno popolnoma nekoristni, Andersenova jaha konje, smuča in se kopa!

Mlada Norvežanka je postala bogata zahvaljujoč svoji študiozni naravi in predanosti delu, predvsem pa je na svet prišla skozi pravi porodni kanal – kar je že dolgoletna družinska tradicija, saj je pravo maternico izbral že njen ati, pa od atija ati in tako naprej!

Andersenova je za Norokravo povedala: ”Ljudje mi očitajo, da nič ne delam. Kar pa ni res, jaz sem svoje delo opravila že pred rojstvom: izbrala sem pravi spermij, ki je oplodil pravo jajčece, in moje delo je bilo opravljeno.”

Za razliko od fevdalizma, kjer so aristokrati svoje bogastvo dedovali, v kapitalizmu bogastvo govori o prispevku posameznika k boljši družbi, in prispevek Andersenove in njenega atija, katerega mamica je bila švedska baronica ati pa industrialec, je tako izjemen, da nimamo dovolj prostora.

Poznavalci Instagrama boste rekli: ”Norakrava, najmlajša milijarderka na svetu je Kylie Jenner, sestra Kim Kardashian, zakaj nas dezinformirate?”.

Realno bogastvo Kylie Jenner, ameriške nuklearne fizičarke, je ocenjeno samo na 100 milijonov dolarjev, 900 milijonov pa naj bi bilo po ocenah strokovnjakov vredno njeno podjetje.

Če boste pridno skenirali artikle v Lidlu, bomo morda na listi najmlajših milijarderjev prihodnje leto videli nove obraze, saj vnuki Dietra Schwarza, lastnika Lidla, že trkajo na dedkova vrata: ”Deda, kje so pare?”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*