Predsednik Zimbabveja: ”Zaskrbljeni smo nad dogajanjem v banana Sloveniji.”

Predsednik Mnangagwa: glavno mesto vodi Tony Montana, pol vlade bi v Zimbabveju sedelo v zaporu. Afriška unija ne izključuje humanitarnega vojaškega posredovanja.

Po včerajšnji odločitvi vrhovnega sodišča, ki je odločilo, da družini Janković ne bo potrebno plačati 8 milijonov evrov davka, se je oglasil predsednik Zimbabveja Emmerson Mnangagwa.

V imenu Afriške unije je mednarodno skupnost že drugič v zadnjem letu opozoril, da je Slovenija propadla država v krempljih kleptomanskih oligarhov in politkomisarjev, ki izžemajo narod.

”Zimbabve ne more več samo tiho spremljati tragedije, ki se odvija v središču Evrope. Župan glavnega mesta je Tony Montana, pol vlade sestavljajo kriminalci drugo polovico pa možgansko mrtvi birokrati, komični vložki s kuvertami in odstopi, predsednik z manj integritete od Kim Kardashian. Slovenci, Zimbabve sliši vaše krike na pomoč!” je povedal Mnangagwa.

Afriška unija je zato izdala Evropski uniji še drugo opozorilo, naj uredi razmere v Sloveniji, v nasprotnem primeru pa Afričani ne izključujejo humanitarnega vojaškega posredovanja v središču Evrope.

Razmere v Evropi se po mnenju afriških diplomatov na splošno poslabšujejo.

Države namenjajo vedno več denarja za vojsko, medtem pa segmenti prebivalstva živijo v hudi revščini, ogromno je korupcije, izogibanje plačila davkov je kontinentalni šport.

Po mnenju Afričanov je del problema tudi v tem, da je bela rasa precej mlajša od črne, in zato zaradi manjka izkušenj tudi manj razvita.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*