Predsednik Pahor s seksi fotografijo obeležil spomin na osvoboditev Auschwitza

Pahor na Instagramu poziral v opravi interniranca, preživelim ponudil 25 % popusta na #herbalife izdelke. #NikoliVečSuheKože!

Letošnja obeležja spomina na osvoboditev Auschwitza zaradi korone potekajo večinoma virtualno.

Predsednik Borut Pahor se je tako poklonil žrtvam te tovarne smrti prek Instagrama, kjer je poziral v opravi interniranca in z javnostjo delil svoja razmišljanja o eni najtemnejših epizod v zgodovini človeštva.

“Koža je filter, skozi katerega prehajata stres in slabo počutje. Preživeli iz Auschwitza so imeli zelo stresno življenje, zato je njihova koža pogosto suha in razdražena. Vsem preživelim podarjam bon za 25 % popusta pri nakupu anti-aging krem v spletni trgovini #herbalife – vpišite promocijsko kodo Borut in pošljite sliko svoje tetovaže z zaporniško številko,” je zapisal Pahor.

V javnost je predsednik Pahor lansiral tudi nov hešteg #NikoliVečSuheKože, s katerim med mladimi razširja zavest o grozotah druge svetovne vojne in suhe kože, mladi pa so na drugi strani danes pričeli z množično uporabo heštega #NikoliVečSociopataZaPredsednika.

Predsednik je sicer obletnico osvoboditve Auschwitza vsako leto obeležil z obiskom taborišča, spomnimo: prejšnje leto je vsa Slovenija zadrževala dih, saj so se v javnosti pojavila namigovanja, da bo Pahor v plinski celici posnel selfie v kolesarskem dresu.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*