POZOR: poostren nadzor nad druženjem med domorodci in ljudmi na -ić

Zdravstveni inšpektorat bo preverjal kulturno mešanje, ob druženju s prijatelji imejte pri sebi družinsko drevo. Na piknikih po novem ričet, ovsena kaša in ajdovi žganci.

V skladu z novimi zdravstvenimi smernicami je v Sloveniji od danes prepovedano t.i. kulturno mešanje.

Slovenski staroselci, ki imajo korenine v Noriškem kraljestvu, se tako do preklica ne smejo v javnosti prikazati z ljudmi hrvaškega, srbskega, bosanskega, makedonskega in albanskega porekla – druženje z Nemci, Madžari in Italijani je še naprej dovoljeno, pri čemer pa ne smete pozabiti na priklon in prepoved vzpostavitve očesnega kontakta.

Vladni govorec v retorični krizi Jelko Kacin: ”Gre seveda za nujen ukrep za zajezitev korone. Ti ljudje z Balkana imajo popolnoma drugačno kulturo, ki je precej bolj nagnjena k okužbam. Mi, južni Bavarci, imamo močnejši imunski sistem, zato naprošam ljudi, naj se ne družijo z ljudmi iz bivše Juge.”

Zdravstveni inšpektorat bo zato danes preverjal, če je poreklo ljudi, s katerimi se družite, v skladu s sprejetim pravilnikom.

To boste najlažje dokazali z družinskim drevesom, katerega korenine morajo segati v čas črnega panterja in sedem palčkov, inšpektorji pa bodo pregledali tudi druge dokaze, ki dokazujejo čistost vašega slovenskega porekla: s CD-jem Thompsona, bratwurstom na mizi in golfom v garaži boste brez problema prepričali inšpektorje o svoji rasni, pardon, etnični čistosti.

Stroka še naproša Slovence, naj si nadenejo rumene jopiče, da jih zdravstvena inšpekcija in policija ne bosta po nepotrebnem nadlegovali.

Komentarji: 1 "POZOR: poostren nadzor nad druženjem med domorodci in ljudmi na -ić"

  1. Vsa ta množica priporočil me vedno bolj bega, zato naprošam za dve ključni informaciji iz prve roke, da ne bomo spet česa zamočili. Recimo: naše družinsko drevo je 6 metrov visok ginko. Kako naj to nosimo s seboj? A mogoče zadostuje ena veja in par koreninic?
    Zanima me še glede jabolčnega štrudlja. A to je dovoljeno?
    Hvala!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*