Pozivi k višji rodnosti: Okorn pričel s snemanjem mehkoerotičnega domoljubnega filma

V filmu bosta Premier in Orban brala erotične zgodbe in tako poizkušala v spalnicah Slovencev in Madžarov spet zanetiti ogenj. 600 % povečanje povpraševanja po vazektomiji.

Iz urada za propagando so danes sporočili, da je Premier naročil izdelavo novega filma, s pomočjo katerega se bo vlada tokrat zoperstavila nizki rodnosti, ki pesti Slovenijo.

Krmilo filma bo zopet v rokah Premierovega dvornega režiserja Mitje Okorna, tokratno tematiko pa bo žanrsko zapakiral v mehkoerotično zgodbo o dveh gozdarjih, upodobila ju bosta Premier in madžarski premier Viktor Orban, ki sta zaradi snežnega meteža obstala v gorski koči, kjer si krajšata čas z branjem ljubezenskih romanov in erotičnih zgodb.

”Premier upa, da bosta z madžarskim kolegom Orbanom uspela dvigniti libido srednje Evrope. Ciljata predvsem na žensko populacijo – če se ženska ne vzburi ob Premieru, Orbanu, narodnozabavni glasbi, žgancih in zelju, potem je skoraj zagotovo lezbijka,” so povedali v uradu za propagando.

Film trenutno nosi delovni naslov ”V globokem grlu globoke države”, v decembru pa bo predvajan na vseh TV programih v Sloveniji in tudi na javnih trgih.

Od drugod: zdravniki poročajo o nenadnem eksponentnem povečanju povpraševanja po vazektomiji, čakalna doba za ta poseg je tako že več kot dve leti.

Razlogov za to nenavadno dogajanje zdravniki še poznajo.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*