Poziv zdravnikov: “Spoštujte ukrepe, marca gremo na rafting po reki Eboli!”

Zdravnike skrbi, da bo vlada zaradi neodgovornosti ljudstva zaprla meje. Izlet v Kongo so že vplačali: rafting po Eboli in ogled jame z največjo kolonijo netopirjev na svetu!

Zdravniška zbornica je danes napovedala mesec dni trajajočo akcijo, v kateri bodo zdravniki pozivali Slovence, naj se še posebej držijo ukrepov proti koroni.

Število obolelih namreč spet narašča, kar pomeni, da lahko v prihajajočih tednih zopet pričakujemo zaostritev vladnih ukrepov – govori se celo o zaprtju državne meje in prepovedi potovanj v tujino.

Iz zbornice so zato sporočili: ”Vse Slovence pozivamo, naj bodo v tem času odgovorni. Ne obiskujte trgovin, če to ni nujno, psu kupite pasjo masko, na sprehod pa ga vozite samo enkrat na dan, građevinci in čistilke, zdržite brez obiska družin v Bosni še eno leto. Vplačali smo namreč izlet v Kongo in zadnje, kar si želimo, je prepoved potovanj v tujino za višji sloj.”

Zdravniki bodo v zeleni dragulj Afrike odpotovali konec marca, tam si bodo ogledali reko Ebolo, na območju katere so znanstveniki prvič zaznali smrtonosni virus, ki je dobil ime po tej reki, obiskali bodo največjo jamsko kolonijo netopirjev na svetu, tisti bolj nagajivi pa bodo imeli še nezaščitene spolne odnose s kongoškimi spolnimi delavci.

Policija bo v sklopu zdravniške akcije poostrila nadzor spoštovanja protikorona ukrepov med proletariatom, na mizi pa naj bi bilo celo sprejetje popolne omejitve gibanja za vse državljane, ki ne posedujejo vsaj 12-metrskega plovila, hiše z bazenom in pozlačene krtače za WC v vrednosti treh minimalnih plač.

Ukrepi naj bi bili v veljavi do odhoda zdravnikov v Kongo, ob njihovem povratku v Slovenijo pa bo naša država postala prvi laboratorij za biološko orožje na prostem.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*