Poštni nabiralnik kupil luksuzno vilo v Piranu

Nabiralnik iz Dubaja že več let dopustuje na slovenski obali, kjer se je tudi poročil. Sosedje navdušeni. Nabiralniki kupujejo slovenske nepremičnine in podjetja kot vroče žemljice posute s kokainom. V drugih novicah: kapitalizem je najučinkovitejši sistem v zgodovini človeštva, saj nagrajuje pridne in delovne.

Siol poroča, da je eno najlepših vil v Piranu, vilo Piranesi, kupil znani Dubajčan, šejk Poštni Nabiralnik.

Nabiralnik se je v slovensko obalo zaljubil takoj po osamosvojitvi, v Piranu pa se je tudi poročil s svojo ženo Davčno Oazo.

”Vilo mi je prodala prijateljica s Slovaške, Poštová Schránka, cena pa je bila zelo ugodna, plačal sem zgolj stroške prepisa vile,” je povedal Nabiralnik, zraven pa še dodal, da ne razume, zakaj smo Slovenci tako kritični do cen nepremičnin.

V vili bo sedaj pralnica denarja

Sosedje so nad novim lastnikom izjemno navdušeni, saj bo vilo, v kateri so sedaj apartmaji, spremenil v pralnico denarja.

Vse več evropskih mest se namreč duši v turistih, tudi v Piranu imajo problem s poplavo Airbnb stanovanj, ki ta obmorski dragulj iz živega mesta spreminjajo v zabaviščni park za turiste.

Nabiralnik: ”Bogati ljudje imajo pri sebi velike količine denarja, ki se pogosto umaže. Najtrdovratnejši so madeži rdečega vina in krvi, zaradi katerih moraš v vrsto na banko, da ti zamenjajo umazan bankovec. Pri nas bomo denar oprali hitro in učinkovito.”

Za postavitev pralnice denarja se zavzema tudi slovenska vlada

Kdo je šejk Nabiralnik?

Gre za člana izjemno premožne slovenske družine Nabiralnik, ki je kot hobotnica razvejena po celem svetu.

V Sloveniji ima družina Nabiralnik v lasti ogromno število podjetij. Adrio Airways je pred tremi leti kupil Poštni Nabiralnik iz Antigve, uspešno podjetje Fotono pa še ena karibska veja družine Nabiralnik, in sicer Poštni Nabiralnik iz Kajmanskih otokov.

Dokler ima Slovenija tako ogromne investicije s strani družine Nabiralnik, se nimamo bati za našo prihodnost.

Švica si želi postati druga Slovenija.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*