Politično spletkarjenje zaustavilo EU. Na pomoč Kučan in Janša.

Merklova pri talanju evropskih funkcij popolnoma zapletla niti, ki vodijo v zaodrje. Na pomoč kliče Janšo in Kučana. Iz učbenika za desno zgodovino: Jugoslavija je propadla, ker je o vsem odločal Beograd, ker je bila demokracija zgolj navidezna, in ker toliko različnih kultur ne more živeti skupaj.

Politično razkosanje Evropskega parlamenta in Evropske komisije je Evropsko unijo in evropski vlak pripeljalo do nenadne eurozaustavitve.

Angela Merkel je namreč popolnoma zavozlala niti, ki vodijo iz Berlina do Bruslja. Situacija je prišla celo tako daleč, da je na pomoč poklicala svetovna strokovnjaka za spletke, prevare in zvijače Janeza Janšo in Milana Kučana.

Kaj je šlo narobe?

Merklova je v demokratičnem procesu, kjer glasujejo trenutni nemški kanclerji, za predsednika Evropske komisije izbrala Fransa Timmermansa, nato pa so jo vzhodni Evropejci v hrbet zabodli s Plenkovićem.

Poizkusila je s protimanevrom in na položaj demokratično imenovala svojo kolegico Ursulo von der Leyen, pa so ji socialisti iz domače vlade pod noge zalučali deblo in zagrozili z odhodom iz koalicije.

Vse to s strani opazujejo Francozi, doktorji mešanja dreka in arogance, ki v zameno za podporo Merklovi zahtevajo vrnitev vseh afriških kolonij in obljubo prebivalcev sveta, da prenehajo s šalami o francoski vojaški nesposobnosti.

Zakaj imajo francoski tanki vzvratno ogledalo? Da lahko gledajo fronto.

Kučan, Janša, hilfe!

Evropo tako rešujeta največja svetovna strokovnjaka za politično spletkarjenje – Kučan in Janša imata skupaj prek 100 let izkušenj z delovanjem iz ozadja v različnih sistemih.

Ustavili smo ju pred Bundestagom v Berlinu, kjer sta se vračala s sestanka z nemško kanclerko. Janša je za norokravo povedal: ”Demokracijo je potrebno skrbno negovati in zaščititi pred ljudskimi množicami.”

Kučan pa je dodal: ”Merklovi sva dala nekaj napotkov, jutri pa je nov dan.”

In res, kot kaže, se je bruseljski gordijski vozel, pomočen v bikov drek, danes nenadoma razvozlal in odišavil.

Nova TV, nova stranka in sendvič protesti

Protestniki v Franciji zahtevajo odstop Macrona, ki je bojda trenirkar in opankar. In udbomafijec. Tako pravi znani nemški novinar Thomas Mayer.

Nemčija je dobila novo TV postajo, Neue24TV, ki jo financirajo dobrotniki iz Uzbekistana. Novinar Thomas Mayer je že dokazal, da je celotna stranka nemških socialistov del udbo-mafijske-murglske zarote, ki želi uničiti Nemčijo.

Obenem je Merklova razpustila največjo evropsko stranko EPP in ustanovila stranko novih obrazov, ki so popolnoma novi in sveži, Partei des modernen Zentrums, ki ima že rekordno podporo, saj so Evropejci siti starih stricev iz ozadja.

Francijo in vzhodno Evropo pa so preplavili protestniki, ki so se tja pripeljali spontano, z organiziranim avtobusnim prevozom, in so za sendvič in sok Pingo lokalne vlade zmerjali z opankarji, čefurji in udbomafijci.

Merklova je tako rešila Evropo pred padcem v nedemokratični kaos, nihče od Evropejcev pa ne bo nikoli izvedel, kdo sta bila resnična junaka te zgodbe.

Hvala!

Na norikravi lahko komentirate brez registracije. Kljub temu, da podpiramo absolutno svobodo govora, si boste z idiotskimi komentarji zagotovili enosmerno vozovnico v Sibirijo. Komandant Norakrava bo odgovoril na vse komentarje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*