Policistom končno prekipelo: policijski konji ostro proti vladi!

Narednik Vranec: ”Iiiiha, državljani se bojijo lastne policije, to ni normalno, stopamo na teritorij Sovjetske zveze, iiiha!” Se bodo proti vladi obrnili tudi policijski psi?

Kot kaže, so meseci kritike policije s strani javnosti končno zalegli.

Iz sindikata Equus, ki zastopa policijske konje, so danes sporočili, da ne bodo več kaznovali ljudi za absurdne prekrške, kot so hoja po napačni strani ceste, prehranjevanje z burekom in rogljičkom, pomoč sočloveku, nepravilna voltaža rezervnih žarnic ipd.

Narednik Vranec, zastopnik sindikata: ”Iiiiha, prišli smo do točke, ko se ljudje bojijo lastne policije, ki naj bi bila tu, da pomaga državljanom. Vlada načrtno ustvarja paranojo in izredne razmere, iiiiha, s čimer želi na Slovenijo položiti odejo apatičnosti in nemoči, s katero bo zadušila volilno udeležbo in si zagotovila zmago na naslednjih volitvah. Policijski konji pri tem ne bomo sodelovali, iiiiha!”

Sindikat Equus ima samo 15 članov, zato ne gre pričakovati, da bo imel njihov javni nastop proti vladi večji vpliv na delovanje policije, gre pa za močno simbolno gesto, s katero se vrši pritisk na ostale delavce policije.

Neuradno smo tako izvedeli, da naj bi se protestnemu gibanju policijskih konj jutri pridružili tudi policijski psi, sindikat človeških policajev pa zaenkrat še molči.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*