Policisti pomotoma prejeli pustne maske!

Minister Hojs na Twitterju: ”Ups, sorry za … pomoto.” Maske je vrtnarija Počivalškovega bratranca dobavila brez posrednikov, direktno od podjetja iz Italije, ki jih je kupilo na Kitajskem.

Tokrat malenkost bolj šaljiva novica s področja korupcije, ožemanja davkoplačevalcev in potem stokanja ”država nima denarja, zakaj rakavi bolniki ne delajo”.

Potem ko so se policisti pred dnevi pritoževali nad pomanjkljivimi maskami, ki so bile namenjene za delo v kuhinji, so tokrat prejeli – pustne maske!

Do pomote oz. ”pomote” je prišlo, ker je vrtnarija, ki skrbi za dobavo medicinske opreme in opreme za vzdrževanje nuklearnega reaktorja Krško, na naročilnici izbrala napačen tip maske.

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs se je prek Twitterja policistom nemudoma opravičil: ”Ojoj, kakšna grozna pomota. Izgledali boste kot klovni. Ups.”

Policisti so v odgovoru na ministrovo opravičilo izrazili sum, da ni šlo za pomoto, ampak maščevanje Hojsa, ker policijski sindikat ni javno podprl vladnega predloga o napotitvi vojske na južno mejo.

Minister Hojs je v repliki policistom izročil pustne krofe in bonbone, pohvalil njihove kostume in jih poslal k sosedovi hiši, kjer, tako Hojs, ”pustne šeme vedno zelo lepo obdarujejo”.

Nato pa je še dodal: ”O, ne, namesto neprebojnih jopičev smo naročili kuharske predpasnike. Dvojni ups.”

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*