Primer Janković, policisti aretirali tožilko Žgajnarjevo: osumljena razmetavanja s papirjem

Žgajnarjeva včeraj oddala pritožbo na oprostilno sodbo v enem od primerov Janković. Policisti so jo nemudoma aretirali, ker razmetava s papirjem. V drugih novicah: podjetje Teflon izdelalo tkanino, na katero se ne prime niti govno.

Nov preobrat v TV sagi Ko možgani obmolknejo. Tožilka Barbara Žgajnar se je včeraj pritožila na oprostilno sodbo Zoranu Jankoviću v primeru Gratel.

Nato pa šok: ko je želela v vložišču oddati nekaj fasciklov dokumentacije, so jo policisti nemudoma aretirali.

Kaj se je zgodilo?

Policist Jože Miklavčič: ”Šel sem mimo vložišča in videl Žgajnarjevo s kupom papirja z naslovnico Janković. Rekel sem si ”ma ne spet to sranje”, potegnil pištolo in tožilki naročil, naj položi papir na tla. Mislim, doma imam majhne otroke. Zemlja je na robu klimatskega propada, Žgajnarjeva pa je v primerih Janković porabila že za pol amazonskega pragozda papirja. Mi recikliramo in varčujemo, tule pa mečejo papir skozi okno.”

Žgajnarjeva: tokrat bi Janković zares končal za zapahi

Žgajnarjeva je za medije povedala, da je bila tokrat pa res popolnoma prepričana v uspeh na sodišču.

”Policisti so prekoračili pooblastila. Drži, na sodni dokumentaciji v primerih Janković sem že porabila za nekaj polpriklopnikov papirja, vendar pa bi ga tokrat resnično spravila za rešetke,” je povedala tožilka.

Spomnimo, pred dvema letoma je Žgajnarjeva Jankovića skoraj spravila za zapahe, vendar je za mišjo dlako (sedem mesecev) zamudila rok za vložitev zahteve za sodno preiskavo – kar kaže na to, da si Jankovića res, 100%, čisto čisto zares želi spraviti v ječo, vendar pa ji manjka pomižik boginje Fortune.

Takrat je bil Janković na tapeti zaradi primera farmacevtka, ko je iz goreče lekarne rešil otroka, država pa se je nanj spravila, ker pri tem ni uporabljal varnostne opreme.

Primer farmacevtka: kritiki ljubljanskega župana pravijo, da pri reševanju otroka iz goreče lekarne ni imel ustrezne varnostne opreme

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*