Policijski psi s solzivcem zaplinili piknik specialne enote

Psi pravijo, da je šlo le za šalo: ”Policijski veterinar nam je rekel, da solzivec ni škodljiv.” Specialci besni, opozarjajo, da gre za bojni plin! So bili pri neslani šali udeleženi tudi konji?

Pisarniške šale gredo pogosto predaleč in to se je zgodilo tudi danes na policijskem pikniku specialne enote.

Nekaj policijskih psov se je želelo pošaliti s svojimi človeškimi kolegi, zato so piknik zaplinili s solzivcev: med specialce so izstrelili kar 12 izstrelkov solzivca in prostor obdali v popolno meglo solz in terorja!

Šala pa se ni zdela prav nič smešna specialcem, ki so brez zaščitne opreme vdihovali strupeni solzivec, pri čemer so morali posredovati tudi reševalci!

”Zahtevamo takojšnje ukrepanje zoper policijske psi! To ni normalno, solzivec je bojni plin, katerega uporaba je v vojni prepovedana. Razumemo šalo, ampak psi so šli tokrat odločno predaleč, saj bi se lahko kdo od nas resno poškodoval. Saj nismo v Venezueli, da ljudi zaplinjujemo s solzivcem,” je povedal eden od specialcev.

Psi se na drugi strani branijo, da so pred uporabo solzivca za mnenje vprašali policijskega veterinarja, ki je povedal, da je solzivec za živali popolnoma neškodljiv, zato ne vidijo razloga za solze in razburjenje specialcev.

Incident bo sedaj preiskovala notranja komisija policije, neuradno pa smo izvedeli, da naj bi preiskavo neslane šale razširili tudi na policijske konje.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*