Policijska racija v vrtcu Metuljček

Aretiranih več članov Antife, kriminalisti našli zaboje bele in barvne krede. Skupina Čebelice ”pozabila” na jutranjo prisego Premieru in Domovini.

V zgodnjih jutranjih urah se je v okoli vrtca Metuljček v Kranju odvijala prava drama.

Policisti so s pomočjo informacij, ki so jim jih posredovali ameriški kolegi, prišli na sled speči celici teroristične organizacije Antifa, ki naj bi imela svoj sedež v vrtcu.

Policija: ”S pomočjo brezpilotnih letal smo na asfaltu pred vrtcem odkrili nenavadne simbole, nekakšno mrežo s številkami, narisano s kredo. Po vsej verjetnosti gre za zemljevid potencialnih tarč za teroristične napade. Naše specialne enote so zato ob 7:00 vdrle v poslopje vrtca.”

Kriminalisti naj bi tam našli več škatel bele in barvne krede sovjetske izdelave, ki se podobno kot bolj znana ameriška bazooka uporablja za uničevanje javne lastnine po 13. členu Zakona o javnem redu in miru.

Aretirali so tudi več anarhističnih aktivistov, ki prejšnji teden pri kosilu niso pojedli brokolija in niso želeli pospraviti igrač.

Oddelek za politične in miselne zločine pri Službi za državno varnost pa naj bi ugotovil, da v skupini Čebelice že teden dni pozabljajo na jutranjo prisego Premieru in Domovini.

Šlo naj bo za načrtno provokacijo sovražnika, zato je bila celotna skupina odpeljana na politično izobraževanje in miselno reprogramiranje v Grosuplje.

 

Komentarji: 1 "Policijska racija v vrtcu Metuljček"

  1. El comandante | 18/06/2020 ob 14:53 | Odgovori

    Iz dokaznega materiala je jasno, da je mladi, a vseeno nevarni huligan najprej narisal g.Janeza(kar je še posebej poudaril s petimi lasi na glavi) nato pa je nad risbo pokleknil v univerzalno prepoznavnem nasilnem simbolnem dejanju defekacije. S tem izraza svoj posmeh do voditelja, ki si ga je ljudstvo izbralo. Demokracija je napadena! Zrelo za zapor!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*