Policijska akcija na gradbišču Ikee: Bosanec počival!

Vodstvo Ikee se zahvaljuje potrošnikom, ki so poklicali policijo. Bosanec zaradi nedovoljenega počivanja obtožen časovne kraje, delodajalca oškodoval za četrt milijona evrov.

Danes v zgodnjih jutranjih urah se je na gradbišču Ikee v ljubljanskem BTC-ju odvijala prava drama.

Skupina sprehajalcev iz višjega srednjega sloja je zjutraj opazila bosanskega gradbenega delavca, ki je naslonjen na ograjo gradbišča sedel na tleh in – počival!

Nemudoma so poklicali policijo, patrulje so obkolile delovišče, kriminalca pa so onesposobili z električnim paralizatorjem in aretirali.

”Groza. Nimam drugih besed. Z ženo se vsak dan sprehodiva mimo Ikee, ker spremljava, kako napreduje gradnja. Danes pa naju je skoraj zadela kap, ko sva zagledala čefurskega radnika, ki lepo po balkansko počiva, otvoritev Ikee pa se medtem vse bolj zamika. Tem ljudem se po žilah pretaka lenoba, kaj takšnega po svetu ne vidiš, šokiran sem, dovolj imam teh lenih parazitov,” je povedal potrošnik Marko, sicer upravljavec finančnega holdinga oz. profesionalni mešalec megle.

Bosanca Đevada so organi pregona privedli pred preiskovalnega sodnika, ki ga je obtožil časovne kraje.

12 ur na dan je namreč v lasti delodajalca, vsaka neizkoriščena minuta pa pravni osebi prinese gospodarsko škodo, ki jo bo moral gradbeni človeški vir sedaj povrniti.

V Gospodarski zbornici Slovenije so izračunali, da bo zaradi Đevadovega počitka Ikea odprla svoja vrata tri mesece kasneje, kar pomeni 250.000 evrov škode.

Še enkrat se je pokazalo, da se kraja ne izplača.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*