Policija v nakup novih slušnih aparatov

Prejela jih bo specialna enota proti zvočnemu nasilju, ki je zajelo našo državo. Hupanje, trdi L, Ć in kritiziranje vlade bodo zaznali že s 500 metrov. Protesti omejeni na 20 dB.

Služba za državno varnost (SDV) je danes sporočila, da bodo policisti prejeli nove slušne aparate, ki bodo organom pregona pomagali pri zajezitvi vala zvočnega nasilja, ki je zajelo našo državo.

Aparati severnokorejske izdelave bodo policistom omogočili zaznavo prepovedanih zvokov, ki kažejo na protidržavno delovanje.

Komisar tovariš Aleš Hojs, vodja SDV: ”Točne specifikacije so državna tajnost, lahko samo povem, da bodo naši agenti slišali hupanje na vsaj 500 metrov oz. bodo s poslušanjem pogovorov med voznikom in sovoznikom lahko onesposobili huparja, še preden se dotakne hupe.”

Z novo opremo bodo policisti lažje nadzorovali tudi izgovarjanje tujerodnih glasov in kritiziranje vlade, obe kaznivi dejanji sta v zadnjem času v skokovitem porastu.

Neuradno smo izvedeli, da se organi pregona zanimajo tudi za nakup prenosnih naprava za elektroencefalografija (EEG), s katerimi bi opremili enote miselne policije, ki skrbijo za pravilno mišljenje državljanov.

Komentarji: 1 "Policija v nakup novih slušnih aparatov"

  1. Nč bat! Sem prebral specifikacije, kjer piše, da baterije niso priložene. Prosim vas, da jim tega ne omenite, ker bo to povzročilo samo dodatne stroške. Namreč: Tudi če baterije pravilno vstavimo, ob izklopljenem stikalu ne pripomorejo k delovanju. Ker pa nesreča nikoli ne počiva, bi kdo napravo vseeno lahko vključil – in ne bi bilo protestov, (kar je seveda nemogoče!), bi slišal rasti travo. In spet bi bila dnevna obvestila o zasegu le te…

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*