Policija prestregla pošiljko orožja! Je bilo namenjeno vardi? Ali cirkusu?

Orožje skrito v tovornjaku Mercatorja. Vesoljska puška z zvočnimi efekti, polavtomatska pištola Nerf Megalodon in mini tankovski bataljon. Policisti zgroženi.

Policisti so danes dopoldan izvedli protiteroristično akcijo, v kateri so zaplenili zaboj orožja, ki je bilo domnevno namenjeno štajerski vardi.

V tovornjaku z oznako Mercatorja so našli zaboj s sofisticiranim orožjem, po neuradnih podatkih je nekaj kosov orožja celo nezemljskega izvora!

Vrhovni komandir policije Žak Kluso: ”Takšnega orožja ni videl še nihče od fantov. Govorimo o laserski pištoli, ki jo je izdelala neka civilizacija izven naše galaksije. Pa o pištolah, ki streljajo vodo in neke penaste puščice. Našli smo celo 5 cm tank – takšne tehnologije miniaturizacije na Zemlji ne premoremo! Bog nam pomagaj, če bi to orožje doseglo naslovnika!”

In kdo je bil naslovnik tega zaboja smrti?

Naši policijski viri pravijo, da je bilo orožje namenjeno bodisi cirkusu Medrano, ki potrebuje rekvizite za klovnsko točko, ali pa štajerski vardi, ki se bori za obstoj civilizacije, človeštva in vsega, kar je sveto.

Vsekakor bomo dogajanje spremljali še naprej.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*