Pogovori o zamrznitvi minimalne plače zastali, delodajalci z medvedi o možnosti hibernacije delavcev

Delodajalci medvedom ponudili zmanjšan odstrel, v zameno pa bi kosmatinci naučili delavce zimskega spanja. Bi lahko rastline delavce naučile fotosinteze?

Pogajanja med sindikati in delodajalci glede zamrznitve minimalne plače so zastala.

Ker človeški viri nimajo posluha za umirajoče gospodarstvo, so se ustvarjalci gospodarske rasti sinoči obrnili na živali iz rodu ursus, ki imajo boljše razumevanje ekonomije od proletariata.

Predsednik Gospodarske zbornice Slovenije, Benjamin Fikus: ”Z medvedi smo imeli Skype konferenco. Trenutno je na mizi predlog, v sklopu katerega bi medvedi delavce naučili zimskega spanca, v zameno pa bi nekoliko znižali njihov predviden odstrel. Predlog še usklajujemo z našo sestrsko organizacijo, Lovsko zvezo Slovenije.”

Delavci bi lahko tako pomlad počakali v zimskem spancu, delodajalcem pa bi bili prihranjeni stroški dela, pri čemer pa bi bili še vedno upravičeni do državne pomoči iz korona paketov.

Neuradno pa smo izvedeli, da potekajo tudi pogajanja med delodajalci in rastlinami – delodajalci želijo od rastlin izvedeti skrivnost fotosinteze, kar bi pomenilo, da delavci niso več upravičeni do povrnitve stroškov malice.

Spomnimo, pred časom je država s fotosintezo opremila študente, zaradi česar so sedaj izvzeti iz izredne pomoči zaradi korone, saj vse hranljive snovi za življenje dobijo iz vode in zraka.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*