Pogled v vakuum vesolja: kaj so ta teden počele naše influencerske zvezde?

Na Instagramu kraljeval Lepi_Borut, ki splezal na traktor, Ivan69 na Youtubu objavil najdaljši unboxing video v zgodovini, Bade-Majster live streamal iz kehe.

Dogajanje v svetu socialne estrade je bilo ta teden pestro, zato se primite za nos in skupaj z nami skočite v gnojišče, imenovano slovenska influencerska scena.

Pregled začenjamo v ozvezdju Instagrama, kjer že 312. teden zapored kraljuje Lepi_Borut.

Ta teden je presenetil svet z izjemno duhovito in pronicljivo fotografijo sebe na traktorju, ob kateri je zapisal, da se počuti 15 let mlajšega, odkar uporablja izdelke #herbalife.

Njegovi oboževalci so bili navdušeni, v komentarjih so mu sporočil: ”***** ** ******, ***** *******, ***** ** *****, ****** **, oba z Ivanom!”

Lepi_Borut nas je seznanil tudi s svojim mnenjem glede virtualnega Toura, ki ga spremlja na Eurosportu: ” Sprva sem mislil, da bo bolj brez zveze. Ampak ni. To je neke vrste trmarjenje, ki ima smisel in pomen. Gremo naprej🚴‍♂️#cycling” (op. ur.: gre za dejanski zapis).

Youtube.

Tuberji že od 30. junija naprej zadržujejo dih in upajo, da bo Ivanu69 uspelo podreti rekord za najdaljši unboxing video v zgodovini Youtuba.

Ivan69 ima pred sabo zaprto kuverto, ki jo odpira zelo zelo zelo počasi, medtem pa svoje oboževalce zabava z duhovitimi komentarji o genocidu v Srebrenici in povojnih pobojih – v komentarjih padajo stave, kdaj bo zanikal holokavst, zaenkrat se teme uspešno izogiba, Ivan69, drži se!

Slovenski gamer z največjim številom sledilcev, BadeMajster, pa je ta teden navduševal z live streamanjem igrice Fortnite – iz zapora!

V keho ga je z lažno prijavo spravil kolega youtuber Ivan69, BadeMajster pa mu je nato vrnil žogico z daleč najbolj gledanim videom ta teden.

V Fortnitu je namreč popolnoma deklasiral konkurenco: najprej je soigralcem dobavil neprebojne jopiče iz prtičkov in orožje iz kartona, nato pa je kot nekakšen kozjanski John Rambo skakal z dreves in pošiljal svoje soigralce na predčasen odmor.

To je bil pregled greznice, ki je slovenski splet, jutri pa se vračamo v svet politike, kjer k sreči ne najdemo narcisoidnih manijakov, ki kraljujejo na socialnih omrežjih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*