Pogajanja s korono uspešna, na službeni poti v tujini ste imuni!

Delegacija GZS uspešno zaključila pogovore s korono, v zameno za starostnike poslovneži na poteh v tujini dobili imunost. Še vedno oster nadzor nad mladimi in nenaročniki na Demokracijo.

Z Gospodarske zbronice Slovenije (GZS) so sporočili, da so uspešno zaključili prvi krog pogajanj s korona virusom.

Benjamin Fikus, direktor komisarjata prezidija predsedstva pri GZS: ”Pogajanja smo zaključili. Koroni smo ponudili prosto sprehajanje po domovih za ostarele, v zameno pa je korona poslovnežom dala karto imunosti za tujino.”

Slovenski poslovneži in njihovi sužnji lahko tako obiščejo Srbijo, Hrvaško, Brazilijo in ZDA, ne da bi jih moralo skrbeti, ali širijo virus.

Korona pa bo lahko na drugi strani brez strahu pred učinkovitimi ukrepi, ki bi škodovali njenemu zdravju, kartala in šahirala z našimi babicami in dedki v domovih za ostarele.

Fikus je še povedal, da so z rezultati pogajanj zadovoljni, saj smo v zameno za odsluženo delovno silo uspeli zaščititi naše najdražje, torej menedžerje in vodje sektorjev.

Z izidom pogajanj je zadovoljna tudi korona, na Evolucijo je že naslovila vprašanje, če bo dobila mesto na vrhu krošnje evolucijskega drevesa, ko zaključi s homo sapiensom.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*