Podpora bio-naborniškemu sistemu visoka!

Gre za naborniški sistem, kjer mojemu otroku ni potrebno v vojsko, saj ima opravičilo, vaš razvajen mulc, ki ima čas za proteste proti podnebni krizi, pa naj se gre učit discipline!

V teh dneh v Sloveniji spremljamo debato o ponovni uvedbi naborniškega sistema.

Predlog SDS ima načeloma visoko podporo – vsi se strinjajo, da so mladi danes nedisciplinirani razvajeni idioti, ker gledajo Youtube namesto Stojana Auerja in Maria Galuniča.

Kljub temu pa so starši izrazili zaskrbljenost pred pošiljanjem njihovih otrok v vojsko.

Predsednik društva Sonček je za Norokravo povedal: ”Nedisciplina, lenoba, neposlušnost so velik problem mladih. Vendar ne vseh – moj otrok je v redu. Zato se v društvu Sonček zavzemamo za bio-naborniški sistem.”

Gre za posebno obliko pošiljanja mladih v vojsko, kjer v vojsko pošlješ otroke drugih ljudi, večinoma revnih, ki nimajo vez in poznanstev, s katerimi bi si kupili odpustek.

Tudi politične stranke so pokazale interes za sprejetje te modificirane oblike služenja vojaškega roka, saj, presenetljivo, otroci politikov nimajo problemov z nedisciplino, se pa politiki strinjajo, da je potrebno disciplinirati otroke drugih.

Debato bomo spremljali še naprej, za konec pa še dobro vprašanje: ”Zakaj bi bil moj otrok kanonfuter, če je lahko vaš?”

Komentarji: 1 "Podpora bio-naborniškemu sistemu visoka!"

  1. Precednik Generalmajor Leonid Rupnik | 20/01/2020 ob 11:38 | Odgovori

    Bolje, da razvajena mladina straži zasnežene kolovoze pred partizanskimi hordami, kot da se jo pumpa s sekularnim znanjem ali da kafetka po mestu! Pismo, a bo moj šofer končno našel ta prekleti Outlet City v Merklingenu, blodiva že prav enih 75 let?!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*