Podnebni dogovor: evolucija obljubila ponoven razvoj homo sapiensa v roku pol milijona let

Na mizi so bili še višji davki za korporacije in konec nepotrebnega konsumerizma, vendar je bil dogovor z evolucijo lažji.

Na podnebni konferenci v Madridu je končno prišlo do težko pričakovanega dogovora o znižanju emisij toplogrednih plinov in preprečitvi izumrtja človeške vrste.

O znižanju emisij kot takem se države niso mogle sporazumeti, saj bi bile ekonomske izgube v finančnem sektorju prevelike, je pa prišlo do preboja v drugem delu pogajanj, torej glede izumrtja homo sapiensa.

Evolucija je namreč pogajalcem obljubila, da bo po masovnih imigracijah, ki jih bodo povzročile ekstremne vremenske razmere, in sledeči nuklearni vojni v roku pol milijona let ponovna razvila homo sapiensa.

Glede dogovora z evolucijo je potrebno doreči samo še to, katera živalska vrsta se bo žrtvovala za ponoven vzpon človek.

Evolucija je imela v mislih pavijane, vendar te veličastne opice ne želijo imeti s človekom nič – še več, evolucijo so pavijani prosili, naj jih v naslednjih milijonih let spremeni v insekte, ki so za razliko od najbolj ”razvitih” primatov sposobni med sabo sodelovati.

Strokovnjaki tako menijo, da ima največ možnosti za spremembo v človeka človeška ribica, ki je slepa in gluha za dogajanje okoli sebe, torej nekih bistvenih prilagoditev ob spremembi v homo sapiensa ne bo potrebnih.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*