Podnebna konferenca ZN: blizu dogovora o nivoju CO2 na zadnji dan organiziranega obstoja homo sapiensa

Ob somraku človeške civilizacije izpusti CO2 za približno 2 % višji kot danes. S tem se bomo izognili pretiranim posegom v davke in podjetniško svobodo.

V Madridu te dni poteka konferenca o podnebnih spremembah Združenih narodov, kjer se države pogovarjajo o ekonomsko vzdržnem boju proti planetu Zemlji, ki nas želi ubiti.

Včeraj so voditelji držav sporočili, da so blizu dogovora o nivoju ogljikovega dioksida v letu 2112, ko bo zaradi podnebnih sprememb in z njimi povezanih masovnih migracij prišlo do nuklearne vojne in s tem konca človeške civilizacije.

Predsednica konference Carolina Schmidt, čilenska ministrica za podjetjem prijazno okolje: ”Dosegli smo načelni dogovor o postopnem zmanjšanju izpustov CO2, s čimer bi do leta 2100, ko nas bo pokopal nuklearni holokavst, dosegli zgolj dvoodstotno povečanje toplogrednih plinov glede na današnje nivoje.”

Pri tem so udeleženci konference posebno pozornost namenili zmernosti ukrepov, saj se je potrebno izogniti kakršnim koli družbenim pretresom, ki bi zamajali ekonomsko svobodo oz. dvignili davke pravnim osebam.

Konferenca o podnebnih spremembah bi morala potekati v Čilu, vendar je bila zaradi nemirov prestavljena v Španijo, kjer je ljudstvo enotno in popolnoma mirno.

Komentarji: 2 "Podnebna konferenca ZN: blizu dogovora o nivoju CO2 na zadnji dan organiziranega obstoja homo sapiensa"

  1. Saint Pepsi | 04/12/2019 ob 12:37 | Odgovori

    V našem podjetju smo že preventivno znižali plače in ko bodo začele padati bombe, bomo znižali plače. Ne skrbi me pretirano, moj Audi je pod nadstreškom.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*