Podivjane ženske: Poljska uradno zaprosila za posredovanje Savdske Arabije

Poljakinje že drugi mesec protestirajo proti lastninski pravici države do maternice. Jih bodo savdski strokovnjaki za dresuro žensk uspeli privezati nazaj v kuhinje?

Sinoči je Poljska v Združenih narodih uradno zaprosila za vojaško pomoč Savdske Arabije pri pomiritvi žensk, ki že drugi mesec zapored množično protestirajo.

Razlog za protest je nedavno sprejeti zakon poljskega parlamenta, s katerim je država vpisala lastninsko pravico na maternice.

Poljski predsednik Andrzej Duda: ”Poljska vlada nima več nadzora nad državo, zato zaprošamo naše domoljubne prijatelje iz Savdske Arabije za nujno vojaško pomoč. Čas je, da katoliški in islamski fundamentalisti zakopljemo stare zamere in skupaj sedemo ob ogenj prijateljstva ter ob zvoku gorečih čarovnic z roko v roki zakorakamo v svetlo prihodnost.”

Savdijci so proti Poljski že napotili več vojaških letal z nujno opremo za dresuro žensk – v nekaj urah naj bi poljska katoliška cerkev in vlada tako prejeli verige za priklenitev žensk na štedilnike, nagobčnike, elektro šok ovratnice itd.

V naslednjih dneh pa naj bi na poljska tla stopili tudi člani Mutawe, posebne enote savdske policije za nadzor nad ženskami, ki bodo usposabljali poljsko policijo v najnovejših tehnikah zlorabe žensk.

Medtem pa znanstveniki iz Višegrajske skupine pospešeno raziskujejo, kako bi človeško vrsto lahko nadaljevali samo z moškimi – s tem bi lahko ženske dokončno odvrgli na smetišče zgodovine.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*