Počivalšek: zaščitno opremo nam bo dobavilo podjetje iz Nemčije!

Gre za podjetje 4K super MED Invest LTD, ki se je pred tem ukvarjalo z montažo poštnih nabiralnikov. Reference: gre za nemško podjetje.

Nočna mora z dobavitelji zaščitne opreme se, kot kaže, počasi končuje.

Minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek je namreč danes sporočil, da je vlada našla strateškega partnerja iz Nemčije, ki bo prevzel naročanje in dobavo zaščitnih mask, oblek, rokavic itd.

”Iz Nemčije se nam je javilo podjetje 4K super MED Invest LTD, ki se je kar samo ponudilo, da bo za našo državo prevzelo logistiko v zvezi z nakupom zaščitne opreme. Podjetje je iz Nemčije, tako da smo lahko prepričani, da tokrat ne gre za prevaro,” je povedal Počivalšek.

Podjetje je imelo do včeraj na svoji spletni strani zapisano, da se ukvarjajo z montažo in premontažo poštnih nabiralnikov, danes pa je stran začasno v predelavi.

Spomnimo: vlada se je pred tednom dni opekla z naročilom mask pri nigerijskem princu, ki pa je potem nenadoma izginil – bojazen je, da je v državnem udaru izgubil življenje.

Zato je minister Počivalšek še toliko bolj pozoren, koga spušča v našo državo, no, glede na to, da gre tokrat za nemško podjetje, res ne sme biti bojazni o poštenosti.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*