Po državi množične aretacije zahodnih agentov!

Pod krinko novinarjev so sejali narodni razdor, varnostne sile bodo svoboden tisk vzpostavile v nekaj urah. Premier z medaljo heroja Slovenije nagradil Novo24TV, ki je razkrinkala tuje agente.

Po celotni republiki potekajo danes aktivnosti ljudskih varnostnih sil, ki so po posredovanju svobodnih medijev odkrile več celic zahodnih agentov.

Po do sedaj zbranih podatkih naj bi se sovražnik infiltriral v več medijskih hiš, kjer je pod krinko novinarja sejal narodni razdor in z dekadentnimi objavami kvaril socialistično mladino.

Iz komisariata za varnost so sporočili, da so aretirali več deset agentov in zasegli na stotine knjig in računalnikov: ”Našli smo jasne dokaze, da je sovražnik želel našo ljudsko republiko spremeniti v orwellovsko distopijo, kjer ni svobode govora, kjer bi morali ljudje paziti na vsako besedo, in kjer oblast direktno grozi novinarjem in ostalim državljanom. K sreči smo to preprečili.”

Ob današnjih dogodkih se je Premier še posebej zahvalil novinarjem, ki so razkrinkali mrežo sovražnikovih špijonov, medijska hiša Nova24TV pa je prejela tudi medaljo heroja Slovenija.

”Hvala vsem novinarjem, ki nas pravilno informirate. Ob dogodkih, kot je današnji, šele spoznamo pomembnost medijev, ki so lojalni ljudstvu,” je povedal Premier.

Ministrstvo za informiranje pa je sporočilo, da bo v znak zahvale povečalo financiranje medijev.

Več medijskih hiš naj bi tako odprlo uredništva na Kamčatki, severni Sibiriji in Pjongjangu.

Komentarji: 1 "Po državi množične aretacije zahodnih agentov!"

  1. Saint Pepsi | 12/05/2020 ob 13:31 | Odgovori

    Tudi sam izražam podporo našemu Premierju. Njegova sposobna vlada sprejema dobre odločitve v dobro Naroda in ne dela nobenih napak. Do mene so korektni, dobivam hrano in razmeroma malo udarcev s palico. Niso me aretirali, prostovoljno sem se predal sam iz ljubezni do Domovine in našega Premierja.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*