Pijani pavijan začasno prevzel vodenje državnega sveta

Predsednik DS Alojz Kovšca odhaja na dvotedenski dopust, potem ko je včeraj v njegov Twitter račun vdrl heker Jack Daniels. Pijani pavijan obljublja vrnitev kulturne komunikacije z državljani.

Iz državnega sveta (DS) so danes zjutraj sporočili, da vodenje te institucije začasno prevzema pijani pavijan.

Predsednik DS Alojz Kovšca si bo namreč vzel dva tedna dopusta, saj je še vedno v šoku po včerajšnjem hekerskem napadu na njegov Twitter račun, ko je znani računalniški vandal Jack Daniels v imenu predsednika DS državljanom pošiljal raznovrstne primitivizme.

Svetniki DS so ob odsotnosti svojega predsednika zato prosili pijanega pavijana, naj začasno prevzame vajeti zgornjega doma demokracije in vanj vrne kulturno komunikacijo, splošna načela bontona in spoštovanja soljudi.

V izjavi za javnost so zapisali: ”V zadnjih mesecih je v Twitter račun našega vodje vse pogosteje posegal Jack Daniels, občasno pa tudi ruska hekerska skupina Smirnoff. Upamo, da se bo s pijandurskim pavijanom situacija umirila in da nam od sramu ne bo več potrebno gledati v tla, ko hodimo po ulici.”

Novi predsednik DS je zjutraj tvitnil sliko svoje živo rdeče riti, s čimer se je na navdušenje vseh državljanov nivo komunikacije glede na pretekle mesece dvignil za nekaj nivojev.

Kljub navdušenju ljudstva pa je pavijan povedal, da ostaja na čelu davkoplačevalskega bančnega avtomat samo začasno, saj pavijani nasprotujejo obstoju nepotrebnih državnih teles, katerih članov ne voli ljudstvo, ampak si politkomisarji mandate podeljujejo med seboj kot vroče krompirje.

Komentarji: 1 "Pijani pavijan začasno prevzel vodenje državnega sveta"

  1. Pošteni Počivavšek | 06/10/2020 ob 09:24 | Odgovori

    Častna Hojsova,
    Pijani Pavijan in Premije Kurzdotikavni bosta naredila red v dolini Šentflorjanski.

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*