Peticija norekrave: Rdeči križ, pomagaj Damjanu!

V Sloveniji še vedno odmeva včerajšnji intervju Erike Žnidaršič z mladim Damjanom. Bomo Slovenci zopet odprli srca in stopili skupaj?

Na Tarči smo včeraj spremljali še eno življenjsko zgodbo, ob kateri te zaboli srce.

Mlademu Ljubljančanu Damjanu Jankoviću se je zaradi pohlepa podizvajalcev življenje v trenutku obrnilo na glavo.

Ljubljančanom je želel zgraditi stadion, vendar pa je bil pohlep zidarjev, pleskarjev in električarjev premočen, zato so ga izmolzli do zadnjega centa – stadion je na koncu poizkušal končati z lastnimi rokami in lastnim denarjem, vendar neuspešno.

Sedaj je ostal brez vsega, živi v svojem avtu, hrani se z ostanki, ki jih ljudje zavržejo v smetnjake, za minimalni zaslužek pa je primoran celo prodajati svoje telo.

Podpišite peticijo!

Na Norikravi smo se zato odločili, da ne bomo samo sedeli na kavču in gobezdali, ampak bomo sedeli na kavču in odprli peticijo!

Od Rdečega križa Slovenije zahtevamo, da poplača vse dolgove, ki jih imata Electa, Baza Dante in njune ciprske ter malteške podružnice.

S tem bomo mlademu Damjanu (oz. Juretu, ne vemo točno, kdo je kdo) dali še eno priložnost, da končno dokonča svoj stadion!

Rdeči križ ne želi pomagati Damjanu, saj dajejo prioriteto družinam z otroki, katerih starši so na cesti, ker so jim blebetajoči in nepismeni idioti z neplačevanjem storitev spravili na kant podjetja.

Vsak podpis šteje – peticija je na volju tu!

Delite na twiterju, youtubu, interpolu!

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*