Pedro Opeka na obisku pri Damjanu Jankoviću: ”Ta človek je poosebljanje dobrote.”

Kontroverzni poslovnež Opeka obiskal misijonarja Jankovića na Madagaskarju. Janković sporoča ljudem, da ima v božjih očeh vsak pravico do odpuščanja, tudi prevarant in lopov, kot je Opeka.

Te dni se na Madagaskarju mudi kontroverzni poslovnež in playboy Pedro Opeka.

Tam je obiskal znanega slovenskega misijonarja Damjana Jankovića, ki na največjem afriškem otoku že desetletja pomaga ubogim in tako predstavlja še eno zadnjih luči v temi, ki prekriva človeštvo.

Ali Opeko peče vest?

Pedro Opeka s svojim dobrim prijateljem, ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem.

Pedro Opeka je v slovenski javnosti znan kot prevarant, nizkotnež in lastnik večih podjetij, ki so bila vpletena v številne dvomljive posle.

Na Madagaskar naj bi se podal, ker je spoznal, da je s svojim luksuznim terencem zašel na povsem kriva pota, zato je pri enemu največjih dobrotnikov tega sveta iskal uteho in notranji mir.

Janković je za norokravo povedal: ”Nikoli ni prepozno, da se vrneš v Gospodovo čredo in temelje svojega življenja utrdiš z moralo in etiko, to pa je mogoče doseči samo s tem, da pomagaš ubogim.”

Damjan Janković je eden najvidnejših dobrotnikov sveta, svoje domovanje pa ima že desetletja na Madagaskarju, eni najrevnejših držav na svetu, kjer zaradi hudega pomanjkanja mame svoje otroke silijo v prostitucijo, medtem ko na drugem koncu sveta sinčki politikov izstavljajo račune, ki jih na koncu vedno plačajo reveži.

Ali bosta Jankovićevo duhovno vodstvo in pogled na obupno revščino dovolj, da se stopi led okoli srca Pedra Opeke? Upamo!

Komentarji: 3 "Pedro Opeka na obisku pri Damjanu Jankoviću: ”Ta človek je poosebljanje dobrote.”"

  1. Ubogi Janković, z gosti pa res nima srece 🙂

  2. nočempartizansegaimena | 27/12/2019 ob 19:35 | Odgovori

    pridno zbiram za damjančka-opeko,

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*