Pazljivo pri novoletnem kosilu: vlada opolnoči prepovedala sarme!

Ob 23:47 izdan nov protikorona odlok, sarme so tujerodna in slovenski kulturi škodljiva hrana, naj mize raje krasi Würstel. Policija bo poostreno nadzorovala jedilnice.

Medtem ko je večina Slovencev silvestrovo preživela na zabavah, v savnah in jacuzzijih, pa je vlada delala pozno v noč.

Ob 01:47 po moskovskem času so tako vladni komisarji objavili nov odlok, s katerim bodo v novem letu poizkušali zajeziti širjenje koronavirusa.

Od polnoči je tako v Sloveniji prepovedano uživanje sarm, saj gre za slovenski kulturi tujo hrano, s katero poizkuša zunanji sovražnik sejati razdor v naš narod.

Kazen za nespoštovanje odloka 1367-111/2b je 800 evrov in 36 ur poslušanja kultne plošče Modrijanov Ti moja rožica.

Vodja Službe državne varnosti (SDV), tovariš komisar Aleš Hojs, je ob sprejetju odloka povedal: ”Januarja pričakujemo skokovit porast novih primerov korone, saj ljudje s tem zanalašč provocirajo Premiera. Ljudem zato polagam na srce: sarme niso slovenska hrana, gre za jed, ki so jo nam vsilili komunistični Bosanci. Naj vaše mize danes krasijo tradicionalne slovenske jedi, kot so gulyás, paprikás in bratwurst.”

Na SDV so še povedali, da bodo njihovi agenti poostreno nadzorovali jedilnice, otroke pa naprošajo, naj prisluškujejo in opazujejo svoje starše in v primeru kuhanja sarm ali negativnega govorjenja o Premieru oz. partiji nemudoma kontaktirajo njihovo najbližjo izpostavo.

Za vsako ovadbo bodo otroci prejeli novi Playstation.

Komentarji: 2 "Pazljivo pri novoletnem kosilu: vlada opolnoči prepovedala sarme!"

  1. ⬛⬛⬛⬛⬛ ⬛⬛⬛⬛ ⬛⬛⬛⬛⬛⬛ ⬛⬛⬛ ⬛⬛⬛⬛ ⬛⬛⬛⬛⬛⬛ ⬛⬛

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*