Pazljivo mimo parlamenta: policija z Rorschachovim testom preverja misli sprehajalcev!

Protestni shodi še vedno prepovedani, če v mislih protestirate, vas čaka kazen. Policija v enem večeru preprečila 137 miselnih državnih udarov.

Epidemološke razmere v državi se še vedno ne umirjajo, zato je policija poostrila nadzor nad nedovoljenimi shodi, ki so poleg kolin eden od glavnih virov novih okužb.

Pred parlamentom tako policija že od petka mimoidoče preverja z Rorschachovim testom, ki organom pregona pokaže, ali oseba mimo parlamenta hodi v znak protesta, ali pa so njeni nameni čisti.

Sprehajalcem policisti pokažejo list papirja s packo črnila, nato pa morajo sprehajalci povedati, kaj vidijo, iz česar lahko nato policisti ocenijo miselno stanje osumljenca.

S policijske uprave Ljubljana so medijem sporočili: ”Policisti smo bili deležni očitkov, da kot nekakšen od moči opijanjen Stasi legitimiramo in kaznujemo ljudi kar vsepovprek, samo zato, ker jedo burek ali sprehajajo pas. Zato smo uvedli te psihološke teste, ki nedvoumno kažejo motive sprehajalcev. Z njihovo pomočjo smo uspeli preprečiti 137 miselnih državnih udarov v samo enem večeru, razgnali pa smo že prek 1000 nedovoljenih shodov.”

Pred uvedbo testov so provokatorji in razredni sovražniki hodili mimo parlamenta preoblečeni v navadne državljane, nato pa so policiji ob aretaciji za prepovedan shod lagali, da so ”bili zgolj v trgovini”, ali pa da ”hodijo domov iz službe”.

Na Trgu republike pred parlamentom je parkiran tudi vodni top, ki ga policisti uporabijo, če prek Rorschacha določijo, da bi se lahko miselni protestni shod prelevil v miselne nasilne izgrede.

Če se epidemološko stanje v naslednjem tednu ne bo izboljšalo, bo policija uvedal še dodatne ukrepe.

Neuradno smo izvedeli, da nameravajo med državljani preverjati poznavanje Premierove bibliografije, s čimer so epidemijo uspešno zajezili v Severni Koreji.

Komentirajte

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*