Parazit vrste ”princ Charles” napadel koronavirus!

Koronavirus je tako še nevarnejši: prisesa se na državljane in državno blagajno, se razmnoži ter jih izcuza do golega. Zdravilo: direktna demokracija.

Zaskrbljujoče vesti iz Velike Britanije.

Izjemno redek parazit vrste princ Charles naj bi napadel koronavirus in spremenil njegov dedni material.

Znanstveniki iz laboratorija za virologijo univerze Oxford še preučujejo novo mutacijo, zaenkrat pa nimajo dobrih novic: ”Princ Charles je popolnoma spremenil delovanje koronavirusa. Sedaj si najde gostitelja, se v njem izjemno hitro razmnoži, nato pa leži na vrtu, se sonči in srka sadove dela svoje žrtve.”

Primerni gostitelji naj bi bili vsi davkoplačevalci, zato v Britaniji že vlada strah pred zlomom državnih financ, če se bo parazitski virus razpasel.

Podoben virus naj bi več kot tisočletje pustošil tudi po celinski Evropi, vendar so ga na koncu pregnali z uvedbo parlamentarne demokracije in napotitvijo na trg dela.

Britanski znanstveniki to možnost še preučujejo.

Komentarji: 2 "Parazit vrste ”princ Charles” napadel koronavirus!"

 1. Saint Pepsi | 25/03/2020 ob 17:41 | Odgovori

  Nesmisel! Princ Philip je naredil veliko koristnega za človeštvo in gospodarstvo.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Philip_Movement

  Aja, ups, to je princ Charles. Never mind.

  • Ahahahahahahahahahaha, LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:

   ”The Prince Philip Movement is a religious sect followed by the Kastom people around Yaohnanen village on the southern island of Tanna in Vanuatu. It is a cargo cult of the Yaohnanen tribe,[1][2] who believe that Prince Philip, Duke of Edinburgh, the consort to Queen Elizabeth II, is a divine being.”

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


*